De laatste tijd, tijdens een oefenwedstrijd, werd de terugkeer van het eerste leger op de hoogte gebracht.

Kim Ha-sung van de San Diego Padres sloeg een goeie slagman, maar hij had geen geluk.

Kim Ha-sung maakte zeven honkman-selecties in de thuiswedstrijden van de LA Dodgers en de Teas League op 21 september (Korea Time) en scoorde drie hits en geen hits.

De twee voorsprong sloegen volledig op tegenstander-selectie Dustin May, die in de tweede inning terugkwam met de eerste honkman en de vierde inning met een hiatenswing strikeout.

Kim Ha-sung miste de eerste thuisrun van de proefwedstrijd.
Het was niet de schuld van Kim Ha-sung. May’s bal was goed. Hij scoorde drie tweederde innings, zes-fill-runs, zeven-uit-strillings en één punt.

Kim Ha-sung kreeg opnieuw een kans toen hij de bal sloeg die Jake Cronenworth in de vijfde inning sloeg, één voor één en twee, en de tegenstander Gavin Lux miste.

Met de bar werper links Mike Kickham sloeg hij een goed passende slagman aan de linkerkant, die over de hek leek te gaan, maar de linkse A.J. Ik heb Pollock’s handschoenen.

Kim Ha-sung, die drie slagen had verteerd, werd met andere spelers in de tweede helft vervangen en eindigde zijn schema op de dag.
Kim Tae-hyung, hoofdcoach van Doosan Bears, besteedde veel tijd aan het vertellen van een verhaal over de selectie van Rotation tijdens een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd van Jamsil kt Weiz op 20 oktober. Het was te wijten aan de omstandigheden die de afgelopen jaren sterk veranderden.

De afgelopen jaren heeft Doosan een onvoorzichtige start gehad. Andere buitenlandse werpers, waaronder Josh Lindblum en Seth Hurangkov, bleven hun positie behouden, terwijl binnenlandse werpers zoals Jang Won-joon, Yong-chan, Yu Hee-kwan en Lee Young-ha hun deel namen.

Hetzelfde geldt voor vorig jaar. Met Raul Alkantara’s 20 overwinningen, hebben Choi Won-joon en Yu Hee-kwan een 10 overwinningswedstrijd op de top, en Chris Flexen heeft de macht met acht overwinningen.

Maar nu de openingsronde is 스포츠중계 begonnen, is het milieu veranderd in Doosan. Zodra beide buitenlandse werpers naar het buitenland zijn vertrokken, zijn 28 overwinningen in een seconde verloren. Bovendien zijn de Lee Young-soo en Yu Yu Yu-kwan bereid om de opening te openen. Yoo werd later lid van het Spring Camp omdat zijn contract voor gratis agenten werd vertraagd en Lee Young-ha werd onlangs uitgesloten van de Ulsan-oefening voor spierpijn.

Kim, die de heuvel zelf beoordeelde, zei: “We hebben een leegte gehad, maar spelers hebben het goed gevuld, en ik heb ook de startende werpers in het Spring Camp bekeken. “We proberen de resterende startposities te bepalen door middel van de proefwedstrijd,” zei hij.

Kim Tae-hyung, die zich zorgen maakte over de onvolkomenheden van de selectie, zei dat hij jaloers was op een team tijdens het interview.

KK heeft de meest solide start van de 10 divisies. Audrisamer Despine en William Cuevas, die vorig jaar 25 overwinningen hadden gewonnen, bleven op hun plaats. Dertien overwinningen en tien uitsluitingen waren ook sterk.

Er zijn ook een aantal reddingstroepen. Saidam Go Young-pyo, die vorig jaar zijn militaire dienst heeft voltooid, zal de vijfde start nemen. Ko Young-pyo heeft onlangs aangekondigd dat de terugkeer van het eerste leger op handen is.

Kim Tae-hyung, die zich de sterke start van kt herinnerde, zei: “Ik ben jaloers, maar ik kan maar vijf starters goed laten werken,” en glimlachte.

Hoe reageerde Lee Kang-sul, die dit verhaal had verteld? Lee, die hij ontmoette met de verslaggevers, zei: “Heb je een team dat jaloers op ons is?” Hij keek niet graag.”Het zou me niet echt zorgen maken dat de start zo zou zijn”, glimlachte hij, terwijl hij een moment van onvrijwillige ontspanning van de commandotoren onthulde.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다